Detektor dima

Proizvod je dostupan

Z-Wave detektor dima kombinacija je ugodnog dizajna i nove tehnologije koja štiti vaš dom i obitelj. Iako im je glavni zadatak spašavanje života, detektori dima instaliraju se na vidljiva mjesta. Svi drugi detektori na tržištu dizajnirani su samo kako bi pouzdano funcionirali. Fibaro je izradio uređaj koji izgleda jednako dobro kao što obavlja svoju funkciju, te se uklapa u svaki tip interijera. Odlikuju ga:

Minimalistički dizajn – uglađene linije, polirana površina i male dimenzije. Kombinacija karakteristika kojom je Fibaro izradi najljepši detektor dima ikad.

Vizualni i zvučni alarm – Fibaro dimni senzor će vas obavijestiti o uočenoj ugrozi višebojnim RGB LED diodama i ugrađenom zvučnom sirenom.

Elegantne rešetke – ne samo da dobro izgledaju, nego propuštaju i najmanji tračak dima, što omogućava još bržu reakciju.


  • Detektira dim i vrućinu
  • Jednostavna instalacija
  • Napajanje na bateriju – do 3 godine neprekidnog rada
  • Integracija u gotovo sve žičane alarmne sustave
  • Mogućnost kalibriranja praga osjetljivosti

Jedan senzor – više mogućnosti

Neki materijali gore bez dima. Zato su inženjeri Fibara odlučili uključiti dodatni sloj zaštite u detektor dima te ugraditi senzor temperature. Ako u slučaju takvog zapaljenja ne bude mnogo dima, uređaj će ipak moći detektirati opasnu situaciju koja je nastala uslijed naglog povećanja temperature uzrokovanog vatrom.

Osim tog scenarija, inženjeri su pokušali predvidjeti i niz drugih – od različitih izvora napajanja detektora, do njegovog povezivanja s drugim alarmnim sustavima. Zbog toga je ovaj detektor moguće postaviti na bilo koju poziciju, bez obzira na dostupnost izvora napajanja.

 

smoke-sensor-4 smoke-sensor-3 smoke-sensor-2

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT