krinner-dome

Moderni temelji: učinkoviti, sigurni, održivi

Gradnja korištenjem modernih Krinner vijčanih temelja ne samo da ne utječe negativno na prirodu i okoliš, nego predstavlja nov, racionalni proces građenja koji štedi vrijeme i novac, inovativna je i visokokvalitetna. Po ekološkim i ekonomskim mjerama nadilazi sve prijašnje metode građenja. 

Korištenjem praktičnih i jednostavnih nosača i opreme Krinner zemljani vijci brzo se postavljaju, precizno podešavaju i pogodni su za svaku vrstu tla, čak i za padine. Vijci su izrađeni od galvaniziranog čelika ili otporne plastične mase i jamče vrhunsku stabilnosti, sigurnost i trajnost.

Neke od prednosti vijčanih temelja su:

  Ušteda novca i vremena

  Pogodni za sve vrste tla

  Statički testirani

  Nisu potrebni zemljani radovi niti lijevanje betona

  Kratko vrijeme postavljanja

  Odmah spremni za opterećenje

  Brza promjena pozicije

  Teren ostaje neoštećen

  Mogu se postaviti na već obložene površine

  Laki su za demontažu o ponovo korištenje

  Dugotrajni su i stabilni

  Ne ugrožavaju okoliš, ekološki su i održivi

Raznovrstnost i fleksibilnost u primjeni

Krinner vijčani temelji su idelano rješenje za postavljanje temelja, s najširim spektrom primjena. Uz pomoć njih moguće je montirati oglasne objekte, prometnu signalizaciju, kontejnerske konstrukcije, drvne građevine, ograde, razne urbane objekte, a primjenu nalaze i u uređenju okoliša. Njihova velika nosivost i jednostavnost pri postavljanju dozvoljavaju arhitektima i vlasnicima građevinskih objekata građenje uz postavljanje modernih i dugotrajnih temelja s opipljivom ekonomskom prednošću. 

U nastavku donosimo neke od mogućih primjena Krinner vijčanih temelja.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT