fotonaponskipaneliv

Fotonaponske instalacije

KRINNER je razvio posebne i velike vijčane temelje za sve poznate svjetske proizvođače potkonstrukcije. Kompatibilnost je jedna od glavnih prednosti ovog sustava. Materijali, dimenzije, spojevi i priključci dizajnirani su kako bi bili kompatibilni sa svim samostojećim i pratećim fotonaponskim sustavima.

Koristeći posebnu opremu svaki tim može instalirati do 30 temelja po satu.

 

Primjeri rješenja i primjene

fotonaponske2

  Samostojeći fotonaponski sustavi

  Tracking /prateći fotonaponski sustavi

  Ograde za fotonaponske sustave na otvorenom

  Pogodan za sve tipove tla

  Univerzalno primjenjiv

  Pogodan za sve popularne vrste modula, uz posebna rješenja dostupna na zahtjev

  Kut modula varijabilan od 5 do 45 stupnjeva – bolje korištenje raspoloživih prostora

  Pogodan za opterećenja izazvana prirodnim nepogodama (snijeg, vjetar)

  Mogućnost projektno specifične konstrukcije

  Brza instalacija bez oštećenja tla

  Visoka učinkovitost

fotonaponske1

Fotonaponske instalacije na tlu i testovi opterećenja

Krinner učinkoviti Flex I, III, V potporni okviri za fotonaponske elektrane na tlu prilagođavaju se svakoj vrsti terena. Iako vrhunski sustavi, oni su ipak brzi, jednostavni i jeftini za instalaciju. Zbog potrebe za stabilnom montažom fotonaponskih potpornih okvira i preusmjeravanjem opterećenja u zemlju koristimo Krinner vijčane temelje od vrućeg pocinčanog čelika. Prije postavljanja vijčanih temelja procjena i izračun se vrše na temelju postojećih opterećenja i odgovarajućih uvjeta tla. Tako možemo odabrati optimalne vijčane temelje za svaku vrstu tla te garantiramo profesionalno i stručno izvršenje zadatka.

FLEX I

Flex I sustav se prilagođava svakoj vrsti terena. Mogućnost podesive visine i dizajn čine sustav pogodnim za teške uvjete na tlu. Struktura se može koristiti savršeno čak i na strmim obroncima, poput zidova za zaštitu od zvuka. Cijeli sustav je od vruće pocinčanog čelika po DIN EN ISO 1461 standardu.

flex1

FLEX III

Uz visoku učinkovitost FLEX III sustava tereni nagiba do 15% više ne predstavljaju problem. Ostale varijante također su dostupne na zahtjev. Budući da je brz i jednostavan za instalaciju te promjenjive dužine ovaj sustav posebno je popularan, što dokazuje više od 100 MW montiranih fotonaponskih elektrana. Potporni profili sačinjeni su od aluminija dok su sve ostale komponente sustava od vruće pocinčanog čelika po DIN EN ISO 1461 standardu.

flex3

FLEX V

Još jednom, KRINNER demonstrira svoju inovativnu moć: Novi FLEX V čelična konstrukcija za samostojeće fotonaponske sustave impresivno je i potpuno rješenje. FLEX V sustav je savršen za fotonaponske sustave istok-zapad orijentacije. Veliki izbor međunarodno dostupnih i materijala čine ovaj sustav pravim rješenjem. Sustav može biti montiran relativno brzo zbog moderne, efikasne metode umetanja aluminijskih montažnih nosača. Sustav također kupcu jamči održivost i trajnost zahvaljujući visokim stupnjem zaštite od korozije.

flex5

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT