Fibaro - najbolji sustav za automatizaciju stambenih objekata

Jednostavan i neinvazivan proces instalacije, koji eliminira potrebu za metrima i metrima kabla. Minijaturni moduli mogu se instalirati u bilo koji zidni otvor (poput onog za utičnicu), sakriti iza prekidača svjetla, prekidača za rolete i slično... i u potpunosti su kompatibilni sa svim električnim sustavima. 

Ovo je jedini sustav na tržištu koji nudi mogućnost kontrole nad LED i fluo rasvjetom u električnim sustavima sa žicom za "nulu" (sustavi starijeg tipa).

Fibaro uređaji se ne spajaju trajno u infrastrukturu građevine. Ako nakon nekog vremena poželite prurediti stan, porušiti neke zidove i promijeniti koncept unutarnjeg uređenja... nema problema. Slobodno uradite što želite. Jednostavno uklonite postavljene module i postavite ih na novu lokaciju. Zahvaljujući mesh mrežnoj arhitekturi, modul će osvježiti svoju lokaciju i nastaviti suradnju s ostalim komponentama sustava.

system_laptop_right

Kompatibilnost

Fibaro je kompatibilan s većinom mobilnih telefona na tržištu, a podržava bežične uređaje više od 300 proizvođača, kao i sve druge uređaje kojima je moguće kontrolirati sustav, pa čak i konkurentske. Kompatibilan je sa svim IP kamerama - po detekciji ugroze, sustav šalje fotografiju ili video na vaš mobilni telefon.

sys_kompatybilnosc

Inteligentni sustav

Jedini na tržištu zna točnu poziciju podignute rolete... Automatski se ažurira i pohranjuje sigurnosne kopije postavki na vanjskom serveru. Komponente koje koriste baterije na vrijeme upozoravaju da ih je potrebno napuniti. Ako otputujete i ostavite grijanje uključeno, Fibaro šalje poruku s upitom želite li da vam ga on isključi.

sys_center

Grafičko sučelje

Fibaro je jedini sustav s jednostavnim konfiguracijskim sučeljem u kojemu je moguće podešavati međusobne odnose među individualnim uređajima, postavljati scene i podešavati kompletni sustav s bilo kojeg računala u bilo koje vrijeme, bez potrebe za specijaliziranim softverom ili pozivanjem službe za podršku korisnicima.

sys_interface

Sigurnost

Fibaro sustav se može integrirati u postojeći alarmni sustav. Svaki uređaj može funkcionirati neovisno o središnjoj jedinici. Ako je ona oštećena, individualni će uređaj samostalno odlučiti što učiniti u slučaju požara, npr. podići rolete, otvoriti prozore, vrata, aktivirati odvod dima...

sys_bezp

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT